A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

«Ельфа» - партнер служби зайнятості

Дата: 11.09.2020 10:52
Кількість переглядів: 619

   

   Фабрика натуральної косметики «Ельфа» - партнер служби зайнятості у забезпеченні гідною роботою жителів Малинщини

     Відоме на українському ринку потужне підприємство - ТОВ «Фабрика натуральної косметики «Ельфа» забезпечує роботою близько 150 жителів Чоповицької ОТГ, що в Малинському районі. Середня заробітна плата працівників – близько 13000 грн.

     Роботодавець багато років тісно співпрацює з Малинською міською філією Житомирського обласного центру зайнятості  щодо працевлаштування безробітних, є постійним учасником масових заходів, які організує служба зайнятості. Цьогоріч, зокрема, роботу на фабриці отримали близько двох десятків клієнтів служби.

Директорка Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна (Galina Korinna) під час робочої поїздки в Малин відвідала чоповицький підрозділ фабрики «Ельфа», котрий спеціалізується на виготовлені тари з пластмас, поспілкувалась з працівниками та керівництвом.

     Питання розвитку ринку праці й перспектив розширення зайнятості жителів громади Галина Корінна обговорила з головою ОТГ Михайлом Філоненком.

     «Зайнятість населення сьогодні важлива, як ніколи, тому що карантинні обмеження призвели до того, що ринок праці потрібно переорієнтовувати. Наші головні пріоритети – посилення співпраці з роботодавцями, вивчення їхніх потреб аби наповнити базу вакансій для забезпечення земляків роботою. Добре, що ви маєте таке потужне підприємство на території громади з гарними умовами праці» - зазначила Г.Корінна.

     Під час зустрічі керівники приділили увагу також перспективам організації громадських робіт за участю безробітних та спільним можливостям підтримки ініціативних жителів села, які мають намір створити фермерське господарство.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь