A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Проект рішення для громадського обговорення

Дата: 10.07.2020 14:26
Кількість переглядів: 621

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення сесії «Про затвердження Положення про організацію та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Чоповицької селищної ради» та аналіз регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій

Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності“, з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Чоповицька селищна рада оприлюднює проект рішення «Про затвердження Положення про організацію та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Чоповицької селищної ради» та аналіз регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій.

 

Розробник проекту – виконавчий комітет Чоповицької селищної ради.

 

Мета проекту – впорядкування виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Чоповицької селищної ради та підвищення ефективності заходів протидії несанкціонованій торгівлі з урахуванням вимог Закону України „Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності“.

 

          Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою та електронною адресою: 11620, Житомирська обл., Малинський район, смт Чоповичі, вул. Вайсера, буд. 1а,  * chopovychi_sr@ukr.net  ( (04133) 7- 31- 31, 7- 31- 42.

 

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу – до 13 серпня 2020 року.

 

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім вихідних) у виконкомі Чоповицької селищної ради, на дошці оголошень Чоповицької селищної ради за адресою: 11620, Житомирська обл., Малинський район, смт. Чоповичі, вул. Вайсера, буд. 1а, на офіційному веб-сайті Чоповицької селищної ради в рубриці «Оголошення» за посиланням https://chopovycka-gromada.gov.ua/.

 

Додатки:

- проект рішення Чоповицької селищної ради «Про затвердження Положення про організацію та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Чоповицької селищної ради»;

- аналіз регуляторного впливу до проекту рішення «Про затвердження Положення про організацію та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Чоповицької селищної ради». (Додаток 1, додаток 2)

 

 

Чоповицький селищний голова                   (підпис існує)                        Михайло ФІЛОНЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь