Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

За досвідом – до Баранівської міської ОТГ

Дата: 09.06.2020 16:50
Кількість переглядів: 748

     Чоповицька селищна рада   постійно працює над  розширенням надання якісних  послуг населенню.  Нещодавно  делегація  селищної ради  на чолі з селищним головою Михайлом Філоненком побувала у  Баранівській  міській  об’єднаній територіальній громаді.  Баранівский міський голова   Анатолій Душко презентував  Баранівську міську ОТГ, ділився секретами  успіху громади щодо  участі  у  міжнародних проектах  і залученні коштів  для розбудови  інфраструктурних об’єктів. У ході  робочої зустрічі  обговорювалися питання організації  роботи  з благоустрою, вивезення ТПВ та впровадження енергоменеджменту. Багато  уваги  було приділено  роботі  відділу  благоустрою та ЖКГ, його структурі, видам послуг, що надаються  населенню. Також колеги  розповіли про роботу з  громадянами  по заключенню  договорів  з  вивезення  твердих  побутових відходів.

         Михайло Філоненко щиро вдячний  партнерам з Баранівської міської ради  за конструктивну  співпрацю, за те, що поділилися  своїм досвідом і знаннями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь