Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Пам’ятаємо про Чорнобиль

Дата: 24.04.2020 08:48
Кількість переглядів: 713

   Фото без опису

     26 квітня – Міжнародний день пам’яті  жертв  радіаційних  аварій і катастроф. А ще - це Міжнародний день  пам’яті про  чорнобильську катастрофу, яка сталася 34 роки тому і за Міжнародною шкалою  ядерних подій оцінюється по максимальному 7 рівню.   Це була найбільша  в історії  техногенна катастрофа, наслідки якої важко переоцінить.

  Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко підписав розпорядження, відповідно до якого  з селищного бюджету буде  надано одноразову  соціальну виплату учасникам ліквідації наслідків  аварії на ЧАЕС 1-ї, 2-ї та 3-ї категорій, дружинам  померлих  учасників  ліквідації  наслідків аварії на  ЧАЕС – мешканцям Чоповицької  селищної об’єднаної територіальної громади, які  зареєстровані  на території громади. Одноразова соціальна виплата для  учасників  ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1-ї  категорії  становить 2500 грн, для учасників  ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 2-ї  категорії  - 2000 грн, для учасників  ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 3-ї  категорії – 1500 грн, для дружин  померлих  учасників  ліквідації  аварії на  ЧАЕС – 1500 грн.

        Людство визнає, що лише  завдяки самопожертві ліквідаторів, багато з яких заплатили своїм  життям і здоров’ям, вдалося врятувати країну і світ  від радіаційного забруднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь