A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Чоповицькі медики з обновами

Дата: 23.04.2020 12:32
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

«ТОВ «АГРОСТЕМ» - це надійний соціальний партнер,  який робить  свій вагомий внесок у розвиток громади», - констатує  Чоповицький селищний голова  Михайло Філоненко.

        Варто  пригадати, що 21 серпня 2019 року  Михайло Філоненко  та голова правління  «ТОВ «АГРОСТЕМ» Ю.В. Крижанівський  вручили  комплекти пожежно-рятувального спорядження (зокрема: 18 комплектів літнього спецодягу  та 5 комплектів бойового  спецодягу) вогнеборцям 30-го ДПРП смт Чоповичі. А вже 22 квітня 2020 року «ТОВ «АГРОСТЕМ» презентувало  спеціальний одяг для працівників  КНП «Чоповицький селищний центр первинної медико-санітарної допомоги» (головний лікар -  Раєць В.В.).  Для лікарів, середнього та молодшого медичного персоналу  були пошиті з високоякісної тканини під індивідуальне замовлення  медичні костюми, шапочки та  халати.  Для всіх працівників  КНП  придбане шкіряне взуття, яке є зручним  та відповідає  гігієнічним вимогам.  Персонал з обслуговування  отримали  комбінезони і взуття.  Також товариство  передало такі необхідні на сьогодні  дезінфікуючі  засоби. Усього надано благодійної допомоги  на суму близько 25 тис.грн.

        Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко  переконаний, що співпраця  селищної ради  з бізнесом – це запорука  успішної  громади, і щиро вдячний соціально  відповідальним партнерам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь