A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Через публічні консультації – до змін

Дата: 04.03.2020 12:27
Кількість переглядів: 532

         

         У Києві 25 лютого 2020 року  стартували публічні  обговорення змін до Конституції  України, які  мають закріпити  реформовану  систему  місцевого самоврядування та нову  територіальну  організацію влади, а  також  децентралізацію владних повноважень.

         Естафету підхопили регіони України. У Києві 3 березня відбулися  публічні консультації за круглим столом «Через  консенсус – до змін у Конституцію  в частині децентралізації», в яких  взяли участь  представники  Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Рівненської областей. Захід організовано за спільною ініціативою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Офісу Президента України, Міністерства розвитку громад та територій.

         Делегацію Житомирщини  очолював  голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко. До складу делегації входив і Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко. Представники  місцевого самоврядування працювали у тематичних групах, аналізували  запропоновані зміни до Основного Закону  та вносили  свої пропозиції.

         Михайло Філоненко  зазначив, що представники  місцевого самоврядування  стали учасниками  творення Конституції України і долучилися  до закладання  конституційного фундаменту  місцевого самоврядування.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь