A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Чоповицькій громаді – якісні медичні послуги!

Дата: 24.01.2020 14:47
Кількість переглядів: 647

    Фото без опису

   У результаті державної реформи первинної ланки  медицини у липні 2018 року рішенням сесії Чоповицької селищної ради утворено  Комунальне некомерційне підприємство «Чоповицький селищний центр первинної медико-санітарної допомоги». «Наше завдання – зробити КНП сучасним медичним закладом, з високим рівнем надання медичних послуг та належними умовами праці персоналу», - стверджує Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко і робить для цього все  можливе. За 2019 рік фінансова підтримка КНП з різних бюджетів склала більше 1,3 млн.грн. До розвитку  медицини у Чоповицькій громаді активно долучаються депутати Житомирської обласної ради Рудченко Микола Миколайович, Диняк Сергій Васильович та Перегуда Віктор Петрович.

        Нинішній опалювальний сезон Чоповицький селищний центр первинної медико-санітарної допомоги розпочав з новим сучасним котлом, кошти на придбання  та встановлення якого  в сумі 205 тис.грн були виділені із селищного бюджету. Тепер у приміщенні закладу тепло та затишно.

        На початку січня 2020 року  колектив КНП перейшов у іншу будівлю, в якій закінчився поточний ремонт. Тут у кабінетах замінено старі вікна на сучасні енергозберігаючі, пофарбовані стіни, зроблено підвісні  стелі, проведено покриття підлоги лінолеумом, замінено систему енергоживлення, оновлено системи водопостачання та водовідведення. Облаштовано два кабінети для денного стаціонару. Всього на поточний ремонт використано 585 тис.грн: 480 тис.грн – це  субвенція з обласного бюджету, спрямована у громаду за підтримки депутата обласної ради Рудченка Миколи Миколайовича, та 105 тис.грн виділено Чоповицькою селищною радою.  

        22 січня 2020 р. Микола Миколайович  особисто  інспектував ефективність використання коштів, відвідавши Чоповицький селищний ЦПМСД.

        Нещодавно КНП отримало  новий автомобіль «Renault Duster» для  поліпшення  медичного обслуговування  сільського населення.

        Михайло Філоненко вважає, що  належні умови праці для лікарів – це не тільки затишні кабінети, а і наявність якісного медичного обладнання  та медичних апаратів. І вони в КНП будуть!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь