A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ПІЛЬГ НА ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 13.11.2019 15:52
Кількість переглядів: 723

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ПІЛЬГ НА ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

     Управління праці та соціального захисту населення Малинської райдержадміністрації інформує, що  починаючи з 1 жовтня 2019 року діє новий механізм виплати пільг на оплату житлово-комунальних послуг, пільги надаються у грошовій готівковій формі або безготівковій формі.

БЕЗГОТІВКОВА ФОРМА

     Суми пільг, розраховані управлінням праці та соціального захисту населення, перераховуватимуться АТ «Ощадбанк» для подальшого проведення ними розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика. Пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу, а суму пільги за них перераховує надавачу послуг АТ «Ощадбанк».

    Звертаємо особливу увагу на те, що у квитанціях за жовтень поточного року, платіж за послугу нараховується у повному обсязі, без врахування знижки, яка надається пільговику. Перерахування коштів надавачам послуг буде здійснювати АТ «Ощадбанк» щомісяця до 18 числа наступного місяця (за жовтень – до 18 листопада).     Про суми нарахованих пільг і дані про те, яким чином відбулися взаєморозрахунки між банком і постачальниками послуг, АТ «Ощадбанк» має інформувати смс - повідомленням пільговика.

ГОТІВКОВА ФОРМА

     Пільговикам, які до 15 жовтня подали заяву до управління праці та соціального захисту населення на отримання пільги готівкою в опалювальний період, виплата буде здійснюватись у готівковій формі через уповноважений банк або Укрпошту (відповідно до заяви пільговика).

     У зв’язку з цим, починаючи з платіжок за жовтень, усі пільговики будуть отримувати платіж за послугу у повному обсязі, без врахування пільгової знижки. У разі отримання готівки пільговик має сплатити спожиті послуги повністю.

Додатково повідомляємо, що відповідно до пункту 8 постанови КМУ від 17 квітня 2019 року № 373 «Деякі питання надання   житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі»:

    - за отриманням інформації про будь-які питання, пов’язані з нарахуванням пільги, пільговики звертаються до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення;

    - за отриманням інформації про спожиті послуги, нараховані суми за послуги, розмір заборгованості (переплати) пільговики звертаються до виконавців комунальних послуг;

   - за отриманням інформації про операції, здійснені за обліковим записом пільговика щодо перерахування коштів виконавцям комунальних послуг, пільговики звертаються до АТ “Ощадбанк”.    Інформація надається в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь