Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Генеральним планам бути!

Дата: 24.10.2019 14:31
Кількість переглядів: 598

 Фото без опису

   Відповідно до Стратегії розвитку Чоповицької селищної  об’єднаної територіальної  громади  до 2027 року  одним із пріоритетних  стратегічних завдань на поточний рік є виготовлення містобудівної документації. Основним видом містобудівної документації є генеральний план.      

        У Чоповицькій селищній ОТГ розпочато  роботи по виготовленню генеральних планів населених пунктів громади та  планів зонування. На сьогодні вже  працює  ТОВ «Компанія Геонікс» (директор  - Олександр Підлісний), яка стала  переможцем тендерної процедури. Товариство  має  досвід роботи  як на  Україні, так і за кордоном; розроблено  топографічні  карти та плани  для понад 50  населених пунктів по всій Україні. До штату   входять  сертифіковані спеціалісти в галузі  інженерної геодезії, архітектури та містобудування, а також землевпорядкування.

        На виготовлення  генеральних планів населених пунктів  у селищному бюджеті передбачені кошти у сумі 1 млн. 240 тис.грн. До кінця року планується  виконати  роботи на суму близько 600 тис.грн.

        Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко вважає, що містобудівна документація є стратегічним документом  кожної громади, яка

покращить інвестиційну привабливість території та збільшить дохідну частину селищного бюджету.

        Наразі проводяться роботи  з топографічного  знімання, що є необхідною умовою для розроблення  містобудівної документації Чоповицької  селищної  ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь