A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ПЛАНУЄМО КАР’ЄРУ ЗАДЛЯ УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО

Дата: 18.04.2019 10:37
Кількість переглядів: 888

     17 квітня 2019 року  фахівцями  Малинської міської філії    проведено  Ярмарок кар’єри «Сучасна освіта та професії майбутнього»  на базі   Малинського професійного ліцею. В заході прийняли участь студенти ліцею, учні міських,  районних шкіл та шкіл Чоповицької ОТГ.

     Співпраця з Чоповицькою ОТГ є одним з пріоритетних напрямків роботи Малинської міської філії. Яким має бути майбутнє   молоді, що мешкає в ОТГ? Цим питанням переймається  очільник Чоповицької ОТГ  Михайло Філоненко,  який посприяв підвезенню учнів, які навчаються в  Чоповицькій та Йосипівській  ЗОШ   на «Ярмарок кар’єри». Важливість привернення уваги школярів  до перспективних напрямків економічного розвитку громади, формування відповідального ставлення учнівської молоді до вибору професії      та орієнтація  до зайнятості, для того, щоб кваліфіковані кадри залишалися у громаді.  

     Служба зайнятості проводить послідовну  та системну  профорієнтаційну роботу. Сьогоднішній ярмарок кар’єри мав на меті  допомогти учнівській молоді  обрати професію. «В ліцеї  навчаються за професіями, які завжди потрібні на локальному ринку праці  і поза межами області»,  зазначив  директор філії Михайло Противень.

     Захід проходив в три етапи: перший – це презентації для школярів професій, за якими готує  кваліфікованих працівників професійний ліцей; другий- проведення майстер класів  для учнівської  молоді  студентами  навчального закладу  для демонстрації  своїх навичок  та вмінь;  третій-презентація навчальної бази.

     Для школярів, які ще не визначилися  із  професійним майбутнім  або сумніваються у правильності вибору професії, працювала локація «Експрес-тестування» Малинської міської філії  центру зайнятості, де учні проходили тестування, результати якого допоможуть  зорієнтуватися у виборі професії.

     Зустріч сприяла популяризації  робітничих професій, орієнтації  молоді  на отримання тих професій, що користуються сталим попитом  на  ринку праці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь