A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 19.02.2019 16:04
Кількість переглядів: 626

    У суботу 16 лютого 2019 року у приміщенні Чоповицького будинку культури відбулися громадські слухання з обговорення  проекту Стратегії розвитку  Чоповицької селищної об’єднаної територіальної громади до 2027 року. Громадські обговорення  проекту Стратегії (стратегічних цілей, операційних цілей, завдань та плану реалізації) проводилося  з 30 січня 2019 року по 14 лютого 2019 року. У ході обговорення надійшли  коментарі до Стратегії  від Шоботенка В.М., с.Барвінки, зауваження та пропозиції від Бєлінської Я.В. і Кандиби С.В., с.Новобратське.

   Презентувала проект Стратегії розвитку Чоповицької селищної об’єднаної територіальної громади до 2027 року керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Шевченко В.М.

         Учасникам Громадських слухань були представлені етапи роботи  над документом, результати соціологічного опитування мешканців громади,  стратегічні цілі, операційні цілі та завдання. Реалізація Стратегії розвитку забезпечується протягом  3 етапів: І етап – 2019-2021 роки, ІІ – 2022-2024р.р., ІІІ – 2025-2027 р.р., що є послідовними та взаємопов’язаними  програмними циклами. План реалізації налічує 56 заходів/проектів. Чоповицька селищна рада входить в І етап реалізації. У ході презентації були представлені  по 2019. 2020 та 2021 роках конкретні переліки  пріоритетних  проектів/заходів, які будуть здійснюватися  в рамках реалізації  Стратегії.  Також були визначені технічні завдання, які розроблені на виконання основних стратегічних цілей.

         Учасники  громадських слухань схвалили проект Стратегії розвитку Чоповицької селищної ОТГ до 2027 року, який буде винесено  на розгляд та затвердження чергової сесії Чоповицької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь