A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Чоповицька громада – учасник Проекту

Дата: 28.01.2019 16:01
Кількість переглядів: 897

  Фото без опису

  У 2018 році  в Україні стартував Проект «Громада для людини: підвищення компетентності  громад для розвитку соціальних послуг», що реалізується  Партнерством «Кожній  дитині» за підтримки  Програми «U-LEAD» з Європою. Заявки  на участь  у цьому проекті подали 245 об’єднаних територіальних громад, відібрано 103 учасники, в тому числі і  Чоповицька селищна об’єднана територіальна громада.

         У м.Києві 24 січня 2019 року відбулося відкриття  проекту та вступний семінар «Організація системи соціальної підтримки  населення в ОТГ». Від Чоповицької громади участь  у семінарі брала керуюча справами виконавчого комітета селищної ради Шевченко В.М. У рамках цього семінару відбулося  ознайомлення  з метою та завданнями Проекту; окреслено основні  функції, повноваження та відповідальність  ОТГ з питань соціального захисту, організації та надання соціальних послуг, забезпечення прав  дитини на рівні громади; визначено основні вразливі  групи населення, які потребують  послуг та підтримки; сформовано  стратегічне бачення  розвитку  системи  надання  соціальних послуг.

         Чоповицька громада стала учасником проекту і попереду  ще серія навчань для працівників відділу соціального захисту населення та у справах дітей виконкому селищної ради, кілька навчальних візитів ( в тому числі і 2 міжнародних),  консультативна та фінансова підтримка.

         Перед  учасниками  вступного семінару  виступила фахівець з Міністерства  соціальної політики  з роз’ясненнями  щодо нового Закону України «Про соціальні послуги». Крокуємо в ногу з реформами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь