A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Чоповицька медицина вже має Договір з НСЗУ

Дата: 26.12.2018 11:31
Кількість переглядів: 1270

   

   В Україні триває  процес реформування   медицини, який відбувається поетапно. Першою  в активну фазу змін  увійшла  первинна ланка. Згідно  з реформою пацієнт  має  право вільно  обирати лікаря,  а медичний  заклад  має  укладати  контракти  з державою для  оплати  медичних послуг за принципом «гроші  ходять за пацієнтом».

      У Чоповицькій  селищній об’єднаній територіальній громаді формування  медичної інфраструктури  тісно переплітається  з медичною реформою. Рішенням 23 позачергової   сесії  Чоповицької  селищної ради  сьомого скликання  від 25 липня 2018 року створено  Комунальне некомерційне підприємство «Чоповицький селищний центр  первинної  медико-санітарної допомоги» Чоповицької  селищної ради. КНП зареєстровано як юридичну особу. На конкурсній основі  у вересні призначено  головного лікаря -  Райця Віктора Володимировича.

    Наприкінці листопада КНП  «Чоповицький селищний ЦПМСД»  отримало  у Міністерстві охорони здоров’я  Ліцензію  на провадження господарської  діяльності  з медичної практики. На сьогодні є ще одна приємна новина: наше КНП  уклало  з Національною службою здоров’я  України  Договір  про медичне  обслуговування населення  за програмою  державних  гарантій медичного обслуговування  населення.

Шановні мешканці громади!

       У нас  створено  свій  заклад  первинної медико-санітарної допомоги. Він відповідає всім вимогам і критеріям. Активніше включайтеся у приписну кампанію та обирайте свого сімейного лікаря. Підтримайте розвиток медицини  в громаді  і тоді послуги будуть сучасні та  якісні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь