A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Сучасні кабінети в Чоповицькому ЗНВК

Дата: 22.12.2018 15:12
Кількість переглядів: 1438

 

         Рішенням Уряду України  було виділено кошти на  централізовану закупівлю  оснащення  для закладів загальної середньої  освіти (опорних шкіл) засобами  навчання, в тому числі  кабінетів  фізики, хімії, біології, географії та мультимедійних засобів навчання.

         Основні умови  забезпечення  оснащенням  кабінетів – це опорний  заклад і  капітальний ремонт відповідних кабінетів. Чоповицькою селищною радою  було прийнято рішення і подано заявку на  оснащення трьох  кабінетів. У  ході капітального ремонту  замінено  вікна на енергоефективні, змонтовано підвісні  стелі та  сучасне освітлення  з використанням LED – технологій, проведено  вирівнювання та фарбування стін,  постелено лінолеум, частково відремонтовані електропроводка та  водопостачання. На все це із селищного бюджету   виділено 294 тис.грн.

         Відбір  кабінетів на рівні Житомирської обласної державної адміністрації проводився  комісією  на конкурсній основі. Всі  кабінети  Чоповицького ЗНВК «Гімназія – ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відповідали  сучасним вимогам і успішно пройшли конкурсний відбір.

         І от вже сьогодні  Чоповицький  ЗНВК має модернізовані кабінети  географії, біології та демонстраційне обладнання  з фізики, вартістю близько 700 тис.грн.

         У Чоповицькій селищній ОТГ  робиться багато для розвитку  шкіл, адже  освіта – це  інвестиції у майбутнє.  Кожен хоче, щоб його  дитина не змарнувала свої таланти, самореалізовувалася, була успішною і щасливою  у подальшому житті.

         Чоповицький  селищний голова Михайло Філоненко  вважає, що освіта  відіграє ключову роль і має  особливе значення для процесу реформ в Україні.  Жодна реформа не буде  успішною, якщо не зміняться  цінності і ставлення громадян.  А цінності і  ставлення формуються шляхом якісної освіти і культури.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь