A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

На Житомирщині стартував Всеукраїнський тиждень права

Дата: 10.12.2018 11:49
Кількість переглядів: 820

 

      Щороку в тиждень, що включає 10 грудня – Міжнародний день прав людини, в Україні стартує тиждень права. 11 років тому його  проведення ініціювала Координаційна рада молодих юристів – консультативно-дорадчий орган при  Міністерстві юстиції України

      Всеукраїнський тиждень права - 2018 приурочений 70-річчю Загальної декларації прав людини і включає масштабну серію правоосвітніх заходів у кожній області, і на Житомирщині зокрема, у закладах освіти, культури, в пенітенціарних установах, трудових колективах тощо.  Серед переліку цих заходів – семінари, зустрічі, правові уроки, науково-практичні конференції, екскурсії, робота юридичного майданчика «Мої права».

      Новацією нинішнього правового форуму стало проведення 12 грудня загальнонаціонального тесту з перевірки правової грамотності населення. Бажання взяти участь у тестуванні онлайн (хто попередньо зареєструвався) або оффлайн виявили жителі області, старші 18 років, які не є юристами, але хочуть дізнатися результати своїх індивідуальних знань у галузі права.

        Всеукраїнський тиждень права, який триватиме з 10 по 16 грудня,  покликаний привернути максимальну увагу органів державної влади та суспільства до тих правових проблем, які виникають, та необхідності захисту прав людини. Тож недарма його цьогорічний символ – парасолька, яка захищає та обєднує зусилля всіх задля утвердження прав людини в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь