A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Оприлюднення детального плану території

Дата: 20.02.2018 15:57
Кількість переглядів: 1074

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ

     Детальний план території та обґрунтування можливості зміни цільового призначення земельних ділянок площею 0,5309га, розташованих по вул. Кантемирівська у  смт Чоповичі, Малинського  району, Житомирської області ТОВ «ФНК «Ельфа».

     Земельні ділянки, які розглядаються для розроблення детального плану території для зміни цільового призначення розташовані у Малинському районі, на території смт Чоповичі,  по  вул. Кантемирівській, 24б, вул. Кантемирівській, 22б та 2 ділянки для ведення особисто селянського господарства, розташовані поряд по вул. Кантемирівській,  у смт Чоповичі (поряд з територією існуючого підприємства).

     На існуючій території підприємства на даний час розташовані наступні споруди: виробниче приміщення підприємства (знаходиться у стадії реконструкції), зблоковане з адміністративним приміщенням та магазином, складські приміщення (існуючі),  котельна, гаражне приміщення.

     Земельні ділянки, які розглядаються даним ДПТ використовувались наступним чином: дві ділянки – для  індивідуального житлового будівництва, інші три ділянки – для ведення особистого селянського господарства,  на даний час викуплені підприємством для подальшого використання для потреб підприємства: під  будівництво складських, виробничих, допоміжних та інших споруд. На даний час на двох  ділянках розташовані старі житлові будинки та частково демонтовані господарські споруди, які підлягають демонтажу.

Громадські слухання будуть проводиться 09.04.2018 року о 10.00 год. в приміщенні Чоповицької селищної ради смт.Чоповичі, вул.Вайсера, 1а.

Пропозиції та зауваження до детального плану приймаються за адресою: смт.Чоповичі, вул.Вайсера, 1а, тел. (04133)7-31-31.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь