Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

До уваги учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО!

Дата: 21.02.2018 15:31
Кількість переглядів: 1326

       Управління праці та соціального захисту населення Малинської районної  державної адміністрації повідомляє, що рішенням Житомирської обласної ради від 21.12.2017 № 874 затверджена Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області  у 2018 році.

         Вказаною програмою виділені кошти для санаторно-курортного лікування учасників АТО та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО в санаторії «Дениші».

      Для отримання путівки необхідно оформити в КЗ «Малинський міськрайонний центр первинної медико-санітарної допомоги»  або в лікарській амбулаторії санаторно-курортну карту  за формою 072/о. З цією картою звернутися в обласну поліклініку  ім. О.Ф. Гербачевського для отримання путівки в санаторій «Дениші». З собою потрібно мати оригінали  та копії наступних документів: 

     -    паспорт,

     -    посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни,

      -  довідку про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного  номеру облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті),

     -  документ, що засвідчує участь у антитерористичній операції.

  

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення Малинської районної  державної адміністрації (каб. 10) або за телефонами  (04133) 5-33-18, 5-14-87.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь