Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Відбулося пленарне засідання 38 сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 26.07.2024 15:47
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Сьогодні, 26 липня 2024 року, під головуванням селищного голови Михайла Філоненка відбулося пленарне засідання 38 сесії селищної ради восьмого скликання.

Перед початком сесії присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять українських захисників, полеглих під час виконання бойових завдань, захищаючи нашу державу, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії  російської федерації проти України.

У роботі сесії взяли участь: керуючий справами виконавчого комітету селищної ради, старости, начальник фінансового відділу Чоповицької селищної ради, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради та провідний спеціаліст селищної ради, поліцейський офіцер  громади.

У ході пленарного засідання депутатським корпусом розглянуто 36 питань порядку денного, які були вивчені депутатами на спільному засіданні постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії селищної ради.  

Депутати затвердили Програму утилізації відпрацьованих ламп розжарювання на території Чоповицької ТГ на 2024 рік, перелік  природоохоронних заходів та кошторису витрат Фонду охорони навколишнього природного середовища Чоповицької селищної територіальної громади на 2024 рік. Заслухали звіт про виконання бюджету Чоповицької  селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року, звіт  про виконання фінансового плану КНП «Чоповицький селищний центр первинної медико-санітарної допомоги»  Чоповицької селищної ради за 2024 рік за І півріччя, внесли зміни до фінансового плану КНП «ЧСЦПМСД»  Чоповицької селищної ради на 2024 рік, до   бюджету Чоповицької селищної територіальної громади на 2024 рік та до рішення 19 сесії Чоповицької селищної ради восьмого скликання від 22 червня 2022 року №391 «Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів». Було прийнято рішення про запровадження системи енергетичного менеджменту та затвердження Положення про систему енергетичного менеджменту в Чоповицькій селищній раді, про закріплення території обслуговування за комунальними закладами освіти Чоповицької ТГ.

Відповідно до ЗУ «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України» низка рішень стосувалася питань про зміну юридичної адреси фінансового відділу Чоповицької селищної ради, КЗ «Чоповицький ліцей», КЗДО «Краплинка» та Комунальної установи «ЦНСП». 

У ході сесії також було прийнято ряд земельних питань, затверджено проекти землеустрою та  технічну документацію із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Закриваючи засідання сесії, Чоповицький селищний голова подякував  депутатам за оперативність і об’єктивність у роботі та побажав всім якнайшвидшої Перемоги.

Дякуємо нашим захисникам за можливість жити і працювати



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь