Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Герою навіки 23… Вдові усього 18…

Дата: 11.07.2024 16:34
Кількість переглядів: 140

       Фото без опису

     11 липня 2024 року – День жалоби у Чоповицькій громаді, бо «на щиті» повернувся розвідник Єрмоленко Олексій Анатолійович, 2000 р.н.

         Доля ніколи не пестила Олексія, а тому він виріс самостійним, цілеспрямованим, рішучим.  З раннього дитинства його виховувала бабуся, після її смерті - рідні тітки. Він закінчив Житомирський автодорожній  коледж, але життя пов’язав із військовою справою.  У 2020 році підписав контракт і став до лав ЗСУ. Хлопець обрав непростий, але достойний шлях. Йому в житті нічого легко не давалось. Юнак рано подорослішав, став справжнім воїном, якому  під силу було виконання найскладніших завдань, бив ворога і за себе,  і за своїх загиблих побратимів.

         А ще  Олексій був ніжним, люблячим, романтичним і справжнім чоловіком, який придбав будинок, створив сім’ю… Юнак мав грандіозні плани, кохав дівчину і безмежно любив   життя.

         5 липня 2024 року оператор-навідник розвідувального взводу розвідувальної роти Єрмоленко О.А., 02.08.2000 р.н., загинув поблизу н.п.Вугледар Волноваського району Донецької області.

         Він був  відважним воїном-захисником. За особисту мужність і героїзм, успішне виконання завдань під час бою, особисті заслуги перед Батьківщиною  Єрмоленко Олексій був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, медаллю «За оборону Києва і Київської області» та медаллю «Незламним  героям російсько-української війни».

         Сини України йдуть у вічність. Красиві, молоді, відважні, сповнені планів і надій. Незламні герої, але ще діти…

         Щемкий біль у серці, пекучі сльози на обличчі…Юна вдова обіймає труну. Це їхні  останні обійми… І коровай несуть попереду, але не весільний… І рідня з’їхалася  звідусіль…А його душа вже далеко, там, на небесах, де шикується велике Небесне військо.

         Схиляємо голови у скорботі, стоїмо навколішки з вдячністю!

         Пишаємося нашим Героєм!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь