Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Підтримуємо ЗСУ та наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!

Дата: 06.06.2024 10:17
Кількість переглядів: 77

Третій рік іде російсько-українська війна.  Вже третій рік хоробрі серця – воїни Світла  б’ються за рідну землю, за Україну. Вже третій рік тримається фронт, бо є тил, який підтримує Збройні Сили України.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії у Чоповицькій громаді запрацював волонтерський рух для допомоги воїнам-землякам.

З початком 2024 року до Чоповицької селищної ради почали надходити  запити від військових частин на надання субвенції з місцевого бюджету  для покращення матеріально-технічної бази та підвищення боєздатності. З метою забезпечення  обороноздатності держави затверджено дві місцеві програми, спрямовані  на об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування і військових у боротьбі з російською агресією. У І кварталі поточного року  з бюджету Чоповицької селищної територіальної громади  було виділено  субвенції державному бюджету на загальну суму 2 млн. 850 тис.грн., зокрема:

1млн.грн. – військовій частині А 46.. на закупівлю БПЛА,

1 млн.грн. – військовій частині А 43.. для придбання необхідного спеціального обладнання,

300 тис.грн. – військовій частині А 70.. для забезпечення матеріальними  засобами,

300 тис.грн. – Житомирському  військовому інституту імені С.П.Корольова на відновлення та покращення  навчальної та матеріально-технічної бази закладу і здійснення  ефективної підготовки  кваліфікованих фахівців,

250 тис.грн. – військовій частині А 47.. для закупівлі літальних апаратів з двигуном.

Крім цього з місцевого бюджету  виділено субвенцію  обласному бюджету  Житомирської області у сумі 360 тис.грн. на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд у Житомирській області.

На ім’я Чоповицького селищного голови Михайла Філоненка надійшли подяки  Чоповицькій територіальній громаді  від військових частин, зокрема від 115 Окремої бригади  територіальної оборони Збройних Сил України, за підтримку та сприяння  захисту територіальної цілісності нашої Держави.

У свою чергу Михайло Філоненко щиро вдячний  усім сумлінним платникам  податків, що наповнюють бюджет громади, і це дає можливість  депутатському корпусу Чоповицької селищної ради розглядати  подання військових та виділяти  кошти.

Михайло Філоненко  переконаний, що така підтримка – це наш маленький внесок у велику битву за свободу, за право  існувати Україні як державі, а українцям – як нації вільних людей.

Слава Україні!

Героям  слава!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь