Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

СВЯТО ОБДАРОВАНОСТІ

Дата: 29.05.2024 16:26
Кількість переглядів: 145

29 травня, у дружному колі інтелектуальної еліти, відбулося нагородження кращих учнів закладів освіти, які гідно представили Чоповицьку територіальну громаду на обласному етапі олімпіад та конкурсів, захисті науково-дослідницьких робіт МАН України та інших інтелектуальних, творчих  конкурсів і змагань. Це подія, що знаменує кінець навчального року та підбиття підсумків плідної праці школярів.

Фото без опису

Впродовж навчального року вони захищали честь громади, демонструючи глибокі знання з предметів, виявляючи власні інтелектуальні та творчі здібності.

Переможців та призерів олімпіад, конкурсів щиро привітав й подякував за інтелектуальну працю Чоповицький селищний голова – Михайло ФІЛОНЕНКО.  Він зазначив, що нинішні номінанти є прикладом та стимулом для інших школярів, що саме діти – наше майбутнє, що на дітей покладається відбудова і розвиток держави.

 Всі призери та учасники обласних олімпіад з базових дисциплін, науково-дослідницьких робіт МАН України, обласних творчих та інтелектуальних конкурсів були нагороджені подякою Чоповицької селищної ради та грошовою винагородою.

Церемонія нагородження дійсно стала справжнім святом, адже переплелася з виступами талановитих учнів. Щиро вітаємо юні обдарування й бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, примножуючи славу рідного села, селища, громади, адже перемоги та досягнення учнів є підґрунтям для успішного майбутнього.

Обдаровані діти – дар від Бога для цілого народу, а інколи і всього людства. Нашим учням  пощастило в житті, бо їх талант вчасно розкрили. Адже піднятися на вершину слави нашим переможцям допомогли як особистісні якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців своєї справи, талановитих вчителів.

Сподіваємося, що традиція відзначення кращих учнів закладів освіти громади стане стимулом до нових успіхів і нових перемог нашої талановитої молоді.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь