Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

#безбарєрність: «Держава без бар’єрів» — освітній серіал на порталі Дія.Цифрова освіта

Дата: 28.05.2024 16:18
Кількість переглядів: 67

Портал Дія.Цифрова освіта презентував освітній серіал «Держава без бар’єрів», який присвячено різним аспектам безбар’єрності в роботі публічних службовців. Цей серіал є частиною широкої ініціативи, спрямованої на створення суспільства, де люди з інвалідністю мають повний доступ до всіх сфер життя.

Фото без опису

Публічні службовці відіграють важливу роль у цьому процесі, оскільки вони можуть змінювати внутрішні процедури та підходи в державній політиці, щоб зробити її більш доступною та інклюзивною. Під час проходження серіалу, учасники зможуть дізнатися про:

  • Формування стереотипів та як уникати упередженості у своїй роботі.
  • Дотримання принципів безбар’єрності у спілкуванні з громадянами.
  • Застосування безбар’єрного підходу під час ухвалення рішень та розуміння того, що саме від публічних службовців залежить, чи буде держава безбар’єрною для своїх громадян.
  • Безбар’єрність — це не лише питання архітектурної доступності, але й культура, правила і політика, що спрямовані на створення рівних можливостей для всіх громадян.

Довідково. Освітній серіал розроблено Міністерством цифрової трансформації України в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». Проєкт реалізовано у співпраці з радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності, ГО «Безбар’єрність», представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту ПРООН «Права людини для України», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь