Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Відбулося пленарне засідання 37 сесії 8 скликання

Дата: 09.05.2024 16:56
Кількість переглядів: 101

09 травня 2024 року в залі засідань селищної ради відбулася чергова 37 сесія Чоповицької селищної ради 8 скликання, яку провів Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко. В пленарному засіданні взяли участь 14 депутатів з 17.

Перед початком роботи сесії депутати вшанували хвилиною мовчання   пам’ять Фещенка Михайла Івановича, який протягом 2 скликань був депутатом Чоповицької селищної ради та всіх загиблих Захисників, які віддали своє життя за Україну.

У ході пленарного засідання депутатським корпусом розглянуто 31 питання порядку денного, які стосувались життєдіяльності громади.

Депутати затвердили Програму підвищення обороноздатності держави на 2024-2025 роки,  Меморандум про муніципальне співробітництво громад Коростенського району та Чоповицької селищної ради, Угоду про співпрацю між Малинським управлінням Коростенської філії Житомирського обласного центру зайнятості та Чоповицькою територіальною громадою. Заслухали звіт про виконання бюджету Чоповицької  селищної територіальної громади за 1 квартал 2024 року, звіт  про виконання фінансового плану КНП «Чоповицький селищний центр первинної медико-санітарної допомоги»  Чоповицької селищної ради за   2023 рік за 1 квартал 2024 року,   медико-санітарної допомоги» Чоповицької селищної ради на 2024 рік.

Зокрема, депутати внесли   зміни до   бюджету Чоповицької селищної територіальної громади на 2024 рік та до Плану діяльності з підготовки  проектів регуляторних актів Чоповицької  селищної ради на 2024 рік. Також депутати погодили  встановлення антипаркувальних  елементів та декоративної стели «Герб-Воля» у вишиванці  на розі вул.Вайсера та вул.Малинська селища Чоповичі.

Крім того, було розглянуто земельні питання, які стосуються жителів   громади, та ще низку  важливих рішень задля економічного і соціального розвитку громади. З усіх питань порядку денного  ухвалено відповідні рішення.

Підсумовуючи результати пленарного засідання, Чоповицький селищний голова Михайло Миколайович  висловив подяку Збройним силам України за можливість працювати та депутатам селищної  ради за згуртовану й плідну співпрацю.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь