Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Дороги — це артерії життя

Дата: 26.07.2022 17:44
Кількість переглядів: 672

      У Чоповицькій громаді активізувалася робота по ремонту доріг. На сьогодні проводиться ремонт доріг загального користування місцевого значення з асфальтно-бетонним покриттям: відрізку дороги смт Чоповичі до с. Мелені,дороги по вул. Шевченка у с. Пристанційне та по вул. Малинській у с.Барвінки. Також на дорогах з білощебеневим покриттям Омелянівка-Квітневе і Кутище - Крушники відбувається профілювання з додаванням нового матеріалу. Зазначені роботи проводяться за рахунок Державного дорожнього фонду в рамках експлуатаційного утримання. Розпорядником коштів фонду на місцевому рівні є Житомирська обласна військова адміністрація. Слід зазначити,що Житомирська ОВА, незважаючи на воєнний стан у державі, приділяє велику увагу відновленню та утриманню об'єктів інфраструктури, зокрема доріг.

     Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко вважає, що дороги — це артерії, які забезпечують життєдіяльність громади, і тому дуже важлива підтримка обласної військової адміністрації у цьому напрямку діяльності селищної ради, а тому є плани і на наступні місяці поточного року.

     У кожного — свій фронт. Разом — до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь