Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Закликаю жителів Житомирщини щепитися проти COVID-19, аби уникнути посилених карантинних обмежень, — Наталія Остапченко

Дата: 01.12.2021 14:24
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

Про це сьогодні, 01 грудня, розповіла перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

Також вона повідомила, що заповненість ліжок у стаціонарах області становить 39%. Зокрема, на стаціонарному лікуванні у медичних закладах Житомирщини знаходяться 1108 хворих на COVID-19, з яких кисневої підтримки потребують 834 людини, а до апаратів ШВЛ підключено 54 особи.

«Станом на сьогодні ситуація із заповненістю стаціонарів медичних установ області хворими на COVID-19 покращилася, однак це не означає що варто нехтувати свої здоров’ям і здоров’ям оточуючих та ігнорувати вакцинацію. Сьогодні найдієвішим засобом перенести хворобу в легкій формі є щеплення. Крім того, хочу наголосити, що з 06 грудня на території України вступають в силу оновлені карантинні обмеження, які є більш жорсткими по відношенню до невакцинованих громадян», — розповіла Наталія Остапченко.

Перша заступниця голови ОДА також зазначила, що станом на сьогодні у Житомирській області проведено майже 766 тисяч щеплень проти коронавірусу, а за минулу добу, 01 грудня, вакциновано 7 766 жителів області.

Нагадаємо, що за минулу добу у Житомирській області зареєстровано 214 нових лабораторно підтверджених та 11 летальних випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь