Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: Наш пріоритет – покращити безпеку всіх учасників дорожнього руху, – Віталій Бунечко

Дата: 01.10.2021 12:20
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

На Житомирщині продовжується успішна реалізація дорожніх проєктів у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Так, завершено реконструкцію дороги в Оліївській громаді, яка відома як напрямок Кам’янка-Вільськ.

Завдяки президентській програмі відтепер стара білощебенева дорога між цими селами, яка впродовж десятиліть перебувала у жахливому стані, має якісне асфальтне покриття.

«Для мене реалізація цього об’єкту була надзвичайно важливою, оскільки пам’ятаю зустрічі з громадськими організаціями та жителями цих сіл, які щоразу звертались за допомогою. Адже це основний шлях, який сполучає майже половину створеної громади»,  написав на своїй Фейсбук-сторінці голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Вже зараз дорогою користуються багато людей: місцеві жителі їздять нею на роботу до районного центру, а діти добираються на шкільному автобусі до навчальних закладів.

Відповідно до проєкту було влаштовано новий дорожній одяг, тротуар з асфальтобетонну та встановлено нові знаки й сигнальні стовпчики.

Ремонт дороги тривав 6 місяців. Загальна вартість робіт склала понад 61 мільйон гривень.

«Наш пріоритет – покращити безпеку всіх учасників дорожнього руху. Переконаний, що якісні дороги мають бути скрізь. І ми продовжимо працювати над цим важливим завданням»,  наголосив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що в рамках програми Президента “Велике будівництво” триває активна фаза ремонту автодороги М-21 у Коростенському районі.

Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь