Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Оновлення центру смт Чоповичі

Дата: 22.10.2019 14:00
Кількість переглядів: 631

    Фото без опису

     Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко  пріоритетом у своїй роботі вважає створення комфортних умов для проживання  населення. Серед  векторів його діяльності  є покращення дорожньої інфраструктури. На сьогодні на території громади  у поточному році виконано ремонтних робіт на дорогах на суму близько 6 млн.грн. На черзі реалізація масштабного проекту  капітального ремонту  ділянки тротуарів по вул.Соборна смт Чоповичі. Проектом передбачено влаштування нового  покриття з бетонної  тротуарної плитки, посилення  існуючого асфальтобетонного покриття проїзної частини вул.Соборна та встановлення  нового  бетонного  бортового каменя. Загальна вартість проекту  становить  2 млн. 613 тис.грн.  Протяжність  нових тротуарів становитиме 660 метрів, ширина  - 1,50 – 4,50 метра. Також буде зроблено   поверхневий  водовідвід дощових стоків.

         Наразі підрядна організація проводить підготовчі роботи  з влаштування основи. Вже завезені  бетонні борти, які за день-два  будуть встановлені.

        Скоро центр Чопович  стане оновленим і сучасним. Основним кольором плитки буде сірий  з вкрапленням червоного та персикового.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь