A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

#ПрозорістьТаПідзвітність: Людмила Димидюк провела перевірку ведення роботи по реконструкції приміщення початкової школи для учнів 1-4 класів

Дата: 16.11.2023 14:38
Кількість переглядів: 52

У рамках проєкту «Прозорість та Підзвітність» начальниця Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк  провела перевірку ведення роботи по реконструкції приміщення початкової школи для учнів 1-4 класів.

Фото без опису

«Проведення реконструкції стало можливим завдяки тому, що громада отримала субвенцію з державного бюджету на відновлення та розвиток інфраструктури», – зауважила Людмила Димидюк.

 

Також начальниця Бердичівської РВА перевірила укриття навчального закладу.

 

«Безпека наших дітей це те, на що ми повинні звертати увагу першочергово. У планах громади є реконструкція протирадіаційного укриття, наразі вишукуються шляхи фінансування проведення даного виду робіт», –  зазначила Людмила Димидюк.

 

Також начальниця Бердичівської РВА відвідала шкільну їдальню, яка нещодавно була модернізована в рамках проєкту «Якісне харчування – щаслива дитина – здорова нація». Завдяки цьому, їдальня тепер оснащена новітньою кухонною технікою, пропонує оновлене меню та має вдосконалене приміщення.

Нагадаємо, робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській Обласній військовій адміністрації запроваджує прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах військового стану.

Відповідну інформацію надсилайте за електронною адресою: prozorist@apoda.zht.gov.ua для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь