A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Гордість громади

Дата: 01.08.2023 15:02
Кількість переглядів: 112

31 липня 2023 року з робочим візитом на території Чоповицької громади перебували Народний депутат України Арсеній Пушкаренко, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський та начальник Коростенської РВА Юрій Тарасюк. Делегація відвідала ТОВ «Чоповицький ДОК» та ТОВ «ЕЛЬФАПАК» в смт Чоповичі.

ТОВ «Чоповицький ДОК» - це сучасне виробництво, яке оснащене станками-напівавтоматами і впевнено рухається у напрямку створення повного циклу виготовлення європіддонів. Продукція товариства якісна, стандартизована і користується попитом як в Україні, так і в багатьох країнах Європи. Керівництво підприємства планує розширення виробництва, збільшення асортименту продукції та вихід на нові світові ринки.

ТОВ «ЕЛЬФАПАК» – найбільше бюджетоутворююче підприємство громади, на якому працює 150 чоловік. Незабаром буде 20 років як «ЕЛЬФА» викупила приміщення швейної фабрики і розпочала господарську діяльність. Відтоді підприємство не стоїть на місці, а весь час нарощує свої потужності, працює над модернізацією та автоматизацією процесів, створенням комфортних і безпечних умов праці і відпочинку персоналу. Керівник ТОВ «ЕЛЬФАПАК» Змітрович Дмитро Вадимович провів гостей по підприємству, познайомив з виробничим процесом виготовлення ПЕТ-тари, розповів про стан справ та окреслив перспективи розвитку.

Шановні гості були приємно вражені побаченими підприємствами двох різних галузей, які є у Чоповичах і виготовляють продукцію європейської якості, що користується попитом на міжнародних ринках.

Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко з гордістю говорив про ці ТОВ та сприятливий інвестиційний клімат у громаді, що є позитивним фактором для бізнесу та економіки.

Наші підприємства – наша гордість!

Разом до Перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь