A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

ЦНАП – це інструмент розвитку громади

Дата: 01.08.2023 14:56
Кількість переглядів: 187

У Чоповицькій громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у новому приміщенні. Цей день був дуже довгоочікуваним, бо сучасний ЦНАП – ще один крок на шляху посилення спроможності розвитку місцевого самоврядування працювати на благо мешканців; інтегрований офіс, в якому надається широкий спектр необхідних для громадян і бізнесу адміністративних послуг. Нове приміщення Центру – це насамперед комфорт та зручність, комплексний підхід до обслуговування, доступність для людей з обмеженими фізичними можливостями. Для надання якісних адміністративних послуг і створення затишної атмосфери для відвідувачів облаштовано «дитячий куточок» та «куточок самообслуговування» з вільним доступом до Інтернет – мережі. У вестибюлі встановлено термінал самообслуговування, що допомагає виконувати розрахункові операції.

Відтепер 168 адміністративних послуг є доступними для мешканців громади. І їх перелік буде постійно розширюватися.

Урочистості розпочалися з вітального слова очільника Чоповицької громади Михайла Філоненка. Селищний голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, щоб сьогодні жителі громади змогли отримувати якісні адмінпослуги в комфортних умовах. Це велике досягнення, і ми пишаємося тим, що наша громада отримала можливість відкрити власний центр адмінпослуг, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

На церемонію відкриття завітали почесні гості: Арсеній Пушкаренко – Народний депутат України та Віктор Градівський – заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь