Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Україна зацікавлена в долученні Нідерландів до проєкту з будівництва лікарень та реабілітаційних центрів для ветеранів, – Президент

Дата: 03.02.2022 15:29
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Україна зацікавлена в долученні Нідерландів до модернізації українських лікарень і покращення медичних послуг. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами переговорів з Прем’єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте у Києві.

«У нас є окрема програма, яку Прем’єр-міністр (Марк Рютте. – Ред.) обговорював з нашим Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем і яку ми хочемо запровадити разом з Нідерландами та Міністерством охорони здоров’я, – щодо будівництва 48 нових сучасних лікарень та реабілітаційних центрів для наших військових, ветеранів», – сказав Глава держави.

Президент також подякував Нідерландам за допомогу в реабілітації та лікуванні українських військових, поранених на сході.

«Я був радий почути від пана Прем’єр-міністра, що ця програма продовжується», – зауважив Володимир Зеленський.

Крім того, Президент висловив подяку за фінансову допомогу для боротьби з COVID-19 на сході України.

Раніше Президент України Володимир Зеленський зазначив, що у 2022 році продовжиться реалізація програми “Велике будівництво”, яку буде розширено та доповнено новими об’єктами. Так, у рамках програми цьогоріч стартує оновлення обласних лікарень – планується реконструювати відділення та корпуси однієї дитячої й однієї дорослої обласної лікарні в кожному обласному центрі.

Зокрема в обласних лікарнях реконструюватимуть фасади, будівлі, за необхідності – будуватимуть хірургічні відділення, вертолітні майданчики тощо. Усі лікарні також оснастять новою медичною технікою.

Нагадаємо, що у рамках програми Президента України “Велике будівництво” у 2022 році продовжується реконструкція лікувального корпусу Житомирського обласного протитуберкульозного диспансеру під інфекційне відділення. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь