A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Підписано Меморандум

Дата: 01.02.2018 17:00
Кількість переглядів: 1219

31 січня 2018 року з робочим візитом  на Житомирщині  перебували Віце-прем’єр-міністр-Міністр  регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко та  дружина Президента України Марина Порошенко. Цей візит став стартом проекту створення  інклюзивно-ресурсних центрів  у Житомирській області.

        Інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ)  – спеціально оснащений центр для дітей з особливими освітніми потребами, який визначає  індивідуальні особливості кожної дитини та  надає  психолого-педагогічну підтримку та допомогу, супроводжує дитину протягом навчання в освітніх закладах.   Серед основних завдань  ІРЦ:  проведення комплексної оцінки  з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розроблення рекомендацій щодо програми навчання, надання  психолого-педагогічної  допомоги дітям  з особливими  освітніми потребами, надання методичної допомоги педагогічним працівникам, батькам або законним представникам дітей з особливими освітніми потребами щодо  особливостей організації  надання психолого-педагогічної допомоги.

        З метою  координації зусиль  та налагодження співробітництва  у сфері розвитку інклюзивної освіти на теренах  Чоповицької   селищної об’єднаної територіальної громади та Малинщини Чоповицький селищний голова Філоненко Михайло Миколайович  підписав Меморандум про співпрацю щодо формування  мережі інклюзивно-ресурсних центрів. Сторонами, що уклали  цей Меморандум  виступили Житомирська обласна державна адміністрація, Чоповицька селищна рада, Малинська міська рада,  Малинська районна державна адміністрація та Малинська районна рада. У результаті має бути утворено один Малинський  ІРЦ (м.Малин).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь