A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чоповицька громада
Житомирська область, Коростенський район

Вдалий старт

Дата: 26.02.2018 14:53
Кількість переглядів: 1237

   Фото без опису

     2018 рік для боксерської родини Чоповицької ОТГ, вихованців гуртка боксу Чоповицького ЗНВК, та їх тренера і наставника Андрія Аркадійовича Крещука, розпочався досить вдало. Так 17 грудня 2017 року Сергій Сидоренко став чемпіоном Житомирської області, а Владислав Ревенко - фіналістом обласних змагань, що дозволило спортсменам стати членами збірної команди Житомирської області на 2018 рік та прийняти участь у зональному чемпіонаті України серед юнаків 2004-2005 р.р. народження в м. Бориспіль Київської області і у розіграші путівок на основний чемпіонат України.

     Тренувально-підготовчий процес розпочався: загальна фізична та тактико-технічна підготовка, відпрацювання школи боксу, робота на мішках, спаринги і ось прийшов час, 14 січня 2018 року, перевірити свої сили у боротьбі за путівки на регіональному чемпіонаті України: Владислав Ревенко, нажаль, виходить із боротьби у першому колі змагань, а наполегливий і талановитий Сергій Сидоренко сходинка за сходинкою впевнено отримує перемоги, лише у фінальному поєдинку поступившись в рівному двобої представнику команди Київської області, але здобуває бажану путівку на основний чемпіонат країни.

     У чемпіонаті Житомирської області серед юніорів 2002-2003 та молоді 2000-2001 років народження, який проходив в м. Житомир з 2 по 4 лютого 2018 року, Богдан Шоботенко та Володимир Ревенко посіли треті місця.

     А вже з 12 по 18 лютого в м. Бердянськ Запорізької області на основному чемпіонаті України з боксу серед юнаків 2004-2005 років народження розпочав боротьбу за медалі чоповичанин Сергій Сидоренко. Із-за технічних причин він провів три поєдинки не у загальному заліку, посівши друге місце. Сергій Сидоренко запрошений на навчально-тренувальний збір юнацької збірної команди України. Будемо вірити та сподіватися, що для боксерів Чоповицької ОТГ це не найкращі досягнення, і будемо чекати від них нових блискавичних перемог.

     Команда та тренер щиро дякують всім, хто не залишався осторонь і підтримував їх на протязі всього часу, а саме Андрію Миколайовичу Мойсієнку, селищному голові Михайлу Миколайовичу Філоненку, директору Чоповицького ЗНВК Віктору Петровичу Перегуді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь